Zorg dat u er weer
warmpjes bijzit

Warmtepompen en vloerverwarming in Limburg

Verwarm en verkoel uw woning op een energiezuinige manier. Dat is beter voor het milieu én voor uw portemonnee. Installatiebedrijf Verkoulen & Zonen is naast vloerverwarming in Limburg nu ook gespecialiseerd in de nieuwste verwarmingstechniek: warmtepompen. 

Waterpompinstallatie in Limburg Installatiebedrijf Verkoulen & Zn uit Heel

Energiezuinig verwarmen voor de toekomst

Vloerverwarming in Limburg Installatiebedrijf uit Heel

Warmtepomp

Verwarm uw huis met een energiezuinige warmtepomp. Hoe werkt het dan? De warmtepomp maakt gebruik van de warmte met een laag temperatuurniveau in de omgeving Limburg. U verwarmt uw huis op een groene manier met buitenlucht, ventilatielucht, bodemwarmte en grondwaterwarmte. Zo ziet u maar, alle warmtebronnen zijn volop aanwezig in de natuur.

Bespaar met warmte
Net als een cv-ketel verwarmt een warmtepomp uw huis. De pomp is geschikt om uw nieuwbouwwoning energiezuinig te verwarmen en te koelen. U bespaart energie en kosten. De (passieve) koelfunctie in de pomp zorgt daarnaast voor wooncomfort in de zomer.

Vragen?
Wilt u meer weten over de werking van een warmtepompinstallatie in Limburg? Installatiebedrijf Verkoulen & Zonen vertelt u er graag meer over. Bel 0475-571670 of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Installatiebedrijf Verkoulen & Zn uit Heel Installatiebedrijf uit Limburg

Cv-ketel

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel gaat u financieel gezien niet in de koude kleren zitten. Een nieuwe cv-ketel is een grote investering, daarom is de juiste keuze belangrijk. U beslist namelijk voor de komende 15 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in uw huis.

Advies
Installatiebedrijf Verkoulen & Zonen adviseert u graag bij het nemen van deze beslissing. We komen de situatie bij u thuis bekijken, zodat u zeker weet dat u krijgt wat uw woning vraagt. Aan de hand van het bezoek krijgt u een vrijblijvende offerte

 

Installatiebedrijf uit Heel Waterpompinstallatie in Limburg

Radiator

De keuze voor een radiator is niet gemakkelijk. Persoonlijke smaak, het interieur en uw portemonnee komen samen in de keuze. Een fraaie radiator geeft naast persoonlijk genot, een meerwaarde aan uw huis. We plaatsen traditionele radiatoren, maar ook designradiatoren die tot een compleet meubelstuk kunnen worden uitgebreid. Nieuwsgierig? Neem contact op.