Zorg dat u er weer
warmpjes bijzit

Vergroot de veiligheid en levensduur van uw verwarmingsinstallatie

Storingen komen altijd ongelegen, maar wist u dat u die mankementen wel degelijk onder controle kunt houden? Vraag Installatiebedrijf Verkoulen & Zonen voor het jaarlijkse onderhoud van uw sanitair en verwarmingsinstallaties. Dat heeft zo z’n (vijf) voordelen.

Vijf redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud

Veiligheid

Verhoog de brandveiligheid van uw installatie met jaarlijks onderhoud. De brandweer raadt u aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv-monteur. Niet alleen de brandweer zegt dit. Veel brandverzekeringen stellen de eis aan een jaarlijkse inspectie en onderhoud van uw cv-toestel.

Verminderde kans op storingen

Tijdens het jaarlijkse onderhoud lost de monteur eventuele problemen tijdig op en repareert kleine defecten nog voordat deze een storing kunnen veroorzaken. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming plotseling op de koude winterdag of op een ander ongunstig moment uitvalt. 

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Bespaar op dure vervangingen door er op tijd bij te zijn. Jaarlijks onderhoud houdt uw installatie langer in goede staat. Eventuele kleine problemen lossen we tijdig op, zodat ze niet meer schade veroorzaken. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt al worden opgelost. Hiermee bespaart u op arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

Langere levensduur van uw installatie

De moderne cv-ketel is dag en nacht in de weer om u te voorzien van warmte en warm water. Hij laat u nooit in de steek. Net als bij uw auto is het geen overbodige luxe om de cv-ketel elk jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Dankzij jaarlijks onderhoud blijven uw cv- en verwarmingsinstallatie langer in goede staat. Met het onderhoud van Installatiebedrijf Verkoulen & Zonen stelt u de aanschaf van een nieuwe dure cv-ketel, combi-ketel, geiser of boiler verantwoord uit.

Hoger rendement

Wat is het rendementsgehalte van uw cv-ketel? Het zegt u misschien weinig. Als we u vertellen dat u tot wel 25% meer kosten, energie en warmte kunt besparen met dit rendement, zal dit wellicht meer interesse wekken? Tijdens een onderhoudsbeurt stellen we uw installatie optimaal in, zodat het rendement van uw cv-ketel vergroot. Hr-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen, als ze goed zijn ingesteld.