Zorg dat u er weer
warmpjes bij zit

Laat uw sanitair plaatsen door een professional

Douchen, scheren, föhnen. Allemaal rituelen van de dag waar u even helemaal tot uzelf kunt komen. Wat is het dan fijn als u die dagelijkse verzorging in een prachtige badkamer kunt doen.

Installatiebedrijf uit Heel Waterpompinstallatie in Limburg

Uw huis wordt meer waard met een luxe badkamer

Waterpompinstallatie in Limburg Installatiebedrijf Verkoulen & Zn uit Heel

Sanitair

Sanitair van Verkoulen & Zonen. Dat zullen we nog wel eens zien? Een weloverwogen keuze is in de meeste gevallen een betere beslissing. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom maken we graag eerst een afspraak bij u thuis om uw wensen door te nemen. Dit doen we uiteraard binnen een vooraf bepaald budget. Aan de hand van een opnameformulier bekijken we wat voor werkzaamheden er bij u verricht moeten worden. Vervolgens krijgt u een uitgebreide prijsopgave met een ontwerp van uw wensen. Als u akkoord gaat met het ontwerp, maken we een planning van het aantal werkdagen waarbinnen wij uw badkamer kunnen opleveren.

Ja, doen we
Als we uw badkamer mogen installeren, weet u zeker dat we u alles uit handen nemen: van het slopen tot de oplevering. We kunnen ook sanitaire producten en tegels leveren. In dat geval huren we onze collega’s in voor het stuc- en tegelwerk. Wij blijven voor u altijd het aanspreekpunt.

De leiding
De koperen of flexibele leidingen en gasleidingen werken we netjes af. Het wegwerken van leidingen in de muur of vloer is bij ons vanzelfsprekend. De leidingen zijn daarbij van zeer goede kwaliteit, zodat eenmaal weggewerkt de kans op lekkage praktisch wegblijft. U krijgt gegarandeerd een veilige installatie. U kunt ons ook vragen voor de aanleg, reparatie, het omleggen of de controle van uw leidingen.

Vragen?
Wilt u meer weten over het plaatsen van een badkamer? Neem contact op met het installatiebedrijf in regio Limburg.